Mandalinalı Yemek Yarışmasına Damgamızı Vurduk…

Mandalina Festivali çerçevesinde gerçekleşen “Mandalinalı Yiyecekler” yarışmasına okulumuzdan altı ekip katılmıştır.
Yemek kategorisinde Birinciliği “Mandalina Soslu Tavuk Sarması” ile Nilhan YAVUZ ve İpek AKGÜVEN alırken Üçüncülüğü “Mandalina Soslu Karidesli Enginar Sandviç” ile Büşra Nur GENÇ, Kübra Nur GENÇ ve Ece ATMACA’ dan oluşan ekip kazanmıştır.
Tatlı kategorisinde Birinciliği “Mandalinalı Baklava” tatlısıyla Büşra AYDIN alırken İkinciliği “Mandalina Muhallebili Kadayıf” tatlısıyla Asena YILMAZ kazanmıştır.
Öğrencileri yarışmaya hazırlayan Hocamız Yard. Doç. Dr. Turgay BUCAK bundan sonra yapılacak Amatör ve Profesyonel yarışmalara sürekli katılacaklarını belirtti.
Okul Müdürümüz Prof. Dr. Alp TİMUR yarışmaya katılan ve ödül alan tüm öğrencileri makamında ağırlayarak kendilerini tebrik etti.